Boekingsinformatie

Voor een huisbezoek van ongeveer een kwartier in Hengelo of Borne vragen wij een minimale vergoeding van € 22,50. Buiten Hengelo en Borne geldt een toeslag van € 15,00. De tarieven voor een huisbezoek van alleen pieten zijn hetzelfde als voor een huisbezoek met Sint-Nicolaas en pieten.

De opbrengst is voor diverse goede doelen waarbij kinderen centraal staan. Elk jaar kiezen wij verschillende goede doelen uit, op de pagina goede doelen kunt u vinden welke doelen recent een gift van ons hebben mogen ontvangen.

Om te voorkomen dat Sint-Nicolaas het bezoek te gehaast moet afhandelen, adviseren wij dat bij een bezoek van een kwartier maximaal vier kinderen bij de Sint komen. Voor €40,- kunt u een bezoek van een half uur boeken. Dit kunt u doen door twee, in tijd aaneensluitende, reserveringen te maken. NB: De tijden die u aanvraagt kunnen om logistieke redenen afwijken met ongeveer 10 minuten.

Wij verzorgen ook bezoeken aan onder andere scholen, verenigingen, winkelcentra, zorgcentra en bedrijven U kunt dan het beste contact met ons opnemen via het contactformulier. Dan nemen de pieten van de planning zo snel mogelijk contact met u op.

Boek hier uw Sint-Nicolaas bezoek

* = verplicht veld

Achternaam: *
Voorletters: *
E-mail: *
*
Let op: Hebt u een postcode buiten Hengelo of Borne?
Dan kunt u hier uw boeking maken
Staat uw postcode hier niet tussen? Klik dan hier
*
Welke plaats moet de sint zijn?
Gewenste datum:
© 2010 - 2013 Sint de Noork. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp & Realisatie gesponsord door: Click & Find Internetmarketing