Intochten

16 november 2019: Aankomst Hasseler Es

Op zaterdag 16 november komen Sinterklaas en zijn pieten op bezoek in de Hasseler Es in Hengelo. Sinterklaas komt omstreeks 14:30 uur aan bij het winkelcentrum.

17 november 2019: Sinterklaasintocht Slangenbeek

De intocht begint om 14.00 uur. Sint en zijn pieten komen door de volgende straten: Sprinkhaan, Zijdebij, Kokerjuffer, Elritsplein, Flintstraat, Binnenveldweg, Brusselstraat, Antwerpenstraat, Berlijnstraat, Osnabruckstraat, Oversteek Vijver, Bordeauxstraat, Londenstraat. De intocht eindigt bij het winkelcentrum.

24 november 2019: Sinterklaasintocht “De Noork”

Op zondagmiddag 24 november komen Sint-Nicolaas en zijn pieten voor de 74e keer in de wijken De Noork, Klein Driene en Sterrenbuurt, met als hoogtepunt de begroeting van Sint-Nicolaas op het plein van de Onze Lieve Vrouwekerk. 

De intocht begint om 14.00 uur (let op, dit is een half uur eerder dan voorgaande jaren) nabij de kruising Deurningerstraat / Landmansweg. Vervolgens gaat de Sint met zijn zwarte pieten door de volgende straten: Deurningerstraat, Castorweg, Joseph Haydnlaan, Oude Postweg, Oldenzaalsestraat, Deurningerstraat, Dr. Schaepmanstraat, Sloetsweg, Stint Janstraat.

De intocht eindigt op het Kerkplein Onze Lieve Vrouwekerk. Hier houdt Sint-Nicolaas zijn toespraak, waarna de zwarte pieten volop zullen strooien. Ook worden hier weer goede doelen blij gemaakt met een gift van Stichting Sint-Nicolaasaktie “De Noork".

© 2010 - 2013 Sint de Noork. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp & Realisatie gesponsord door: Click & Find Internetmarketing